Headlines News :
Home » » NAIB KETUA UMNO BAHAGIAN PERMATANG PAUH MENINGGAL DUNIA

NAIB KETUA UMNO BAHAGIAN PERMATANG PAUH MENINGGAL DUNIA

Penghormatan Terakhir.. YBhg Dato' Zainal Abidin Osman, Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Pulau Pinang bersama sama masyarakat mengiringi jenazah Arwah Tuan Haji Abd Rahim bin Haji Man, Naib Ketua UMNO Bhg Permatan Pauh yang meninggal malam semalam. BUKIT MERTAJAM: Naib Ketua Umno Bahagian Permatang Pauh Abdul Rahim Man meninggal dunia di rumahnya di Kampung Junjung Tasek, Simpang Ampat, dekat sini akibat jangkitan kuman di hati.

 Ketua Pemuda Umno Permatang Pauh Mohd Zaidi Mohd Said berkata, Abdul Rahim, 61, meninggal dunia di Hospital KPJ di Bandar Perda di sini pada kira-kira pukul 7.10 malam Rabu.

 "Allahyarham telah dimasukkan ke wad di Hospital KPJ tiga hari lalu selepas mengalami jangkitan kuman di hati dan demam panas dan beliau tidak sedarkan diri sejak semalam.

 "Saya dimaklumkan oleh anggota keluarganya yang Allahyarham dibawa pulang ke rumah petang tadi selepas doktor memaklumkan keadaannya yang kritikal," katanya ketika dihubungi Bernama, di sini Rabu.

 Katanya jenazah Abdul Rahim akan dikebumikan di Tanah Perkuburan IslamKampung Junjung pagi Khamis.

 Pada pilihan raya umum ke-13 lepas, Abdul Rahim dilantik sebagai Penyelaras Barisan Nasional (BN) bagi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Permatang Pasir. Allahyarham meninggalkan seorang isteri Norhazlina Abdullah dan lima orang anak. - BERNAMA
Share this post :

Post a Comment

 

Copyright © 2012. MyPenangOnline - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger