Headlines News :
Home » » Masalah teknikal jambatan menyebabkan jammed luar biasa P.Pinang

Masalah teknikal jambatan menyebabkan jammed luar biasa P.Pinang


BUTTERWORTH  - Laluan Jambatan Pulau Pinang dari Butterworth menghala ke George Town pada yang mengalami kesesakan luar biasa ekoran berlaku  masalah teknikal di atas jambatan kini sudah bergerak .


Menurut PLUS ,  masalah teknikal pada besi penghubung jambatan mengalami kerosakan hingga menyebabkan kesesakan  sepanjang kira-kira 3 KM di Seberang Jaya


Share this post :

+ comments + 1 comments

Anonymous
February 27, 2013 at 2:50 AM

Sepatutnya ada cover mcm bumper kat situ tapi mungkin nak save cost depa tak psg benda tu,kalau yg biasa naik bridge tu bila lalu kat sebelah kiri jln kereta akan lancar,mcm aku guna keta lowered lebih suka guna laluan kiri tu sebab ada benda mcm bumper tu,laluan tgh takda benda tu bila tayar lalu ja atas tu bunyi gedabak gedebuk.cuba perati betui2 sapa yg biasa naik keta akan perasan kat bahagian tepi ja depa pasang benda tu kat tengah dgn kanan takda.sepatutnya depa pasang utk safety kalau gap penyambung tu kecik mungkin tak terasa sangat,tapi gap tu mcm longkang kecik,kalau selalu naik bridge silap2 boleh rosak rim keta

Post a Comment

 

Copyright © 2012. MyPenangOnline - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger